HU

Recepciós

A Szentgotthárd Spa & Wellness önkormányzati tulajdonban lévő élményfürdő recepciós munkatársakat keres teljes munkaidőben!

Ha szeretnél egy gyönyörű, trópusi környezetben dolgozni a hármashatár csücskében és egy klassz csapat tagja lenni, akkor Téged keresünk! Várjuk párok jelentkezését is!

Változatos és kihívásokkal teli munkát kínálunk dinamikus új csapatban.

Főbb feladatok, munkák:

Kollégáink a vendégeket maximális és egyben teljes körű kiszolgálásban részesítik élményfürdőnkben, ezért fontos számunkra, hogy te is vendégközpontú légy!

A 12 órás műszakok alatt, folyamatos munkarendben és álló recepción a kollégák feladatai közé tartozik többek között a számlák készítése, kasszakezelés, ügyviteli feladatok, vendégtájékoztatás, programok ajánlása, vendégkérések és esetleges panaszok kezelése.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Amennyiben barátságos, empatikus, segítőkész és vendégközpontú személyiséged van, jól beszéled az angolt és a németet, valamint nem utolsó sorban legalább 1-2 éves tapasztalatod is van szállodai recepciós területen, akkor gyere és jelentkezz hozzánk!

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Előnnyel indulsz a kiválasztási folyamat során, ha ismered a Hostware programot, mely használatára feltétlenül szükséged lesz munkád során!

Amit kínálunk:

Természetesen hosszú távú munkát biztosítunk, hivatalosan bejelentett munkaviszonnyal, határozatlan idejű munkavégzéssel.

Jelentkezés önéletrajzzal az info@gotthardfurdo.hu e-mail címen! 

Állásunk a Jooble oldalán is megtalálható. 

További híreink

Recepciós

Recepciós

Tovább
Pénzügyi vezető

Pénzügyi vezető

Tovább
Pultos, felszolgáló

Pultos, felszolgáló

Tovább
Karbantartó

Karbantartó

Tovább
Úszómester

Úszómester

Tovább