HU

Thai masszázs - a test és a lélek egyensúlyban

A thai masszázs egy hagyományos kelet-ázsiai masszázsforma, amely eredetileg Thaiföldről származik. Ez a masszázs egyedülálló technikákat alkalmaz, amelyek kombinálják a nyújtást, az akupresszúrát és az ízületi mobilizációt a test energiapályáinak, vagyis a meridiánoknak a stimulálásával. A thai masszázs célja az energetikai egyensúly helyreállítása és a test vitalitásának növelése.

A masszázs során a masszőr aktívan részt vesz a kezelésben, és a páciens testére gyakran nyújtó, forgató mozdulatokat alkalmaz. Az akupresszúra segít az energiapályákban lévő blokkok oldásában, miközben a nyújtások és az ízületi mobilizáció fokozza a test rugalmasságát és mozgékonyságát.

A thai masszázs nemcsak testi, hanem mentális és energetikai szinten is relaxációt eredményezhet. Gyakran egy speciális matracon végzik, ahol a páciens kényelmesen fekszik, és kényelmes ruházatban marad. A thai masszázs kiválóan alkalmas a stressz csökkentésére, az izomfeszültség enyhítésére és az általános testi jólét elősegítésére.

A thai masszázs számos jótékony hatással bír a testre és a szellemre is:

  1. Izomlazítás és rugalmasság: Az aktív nyújtások és mozgások segítik az izmok ellazítását és növelik a test rugalmasságát.

  2. Stresszcsökkentés: Az akupresszúra és a különféle masszázstechnikák segítenek a stresszoldásban, relaxációban, és a mentális feszültség csökkentésében.

  3. Energiaáramlás serkentése: A meridiánok stimulálása által a thai masszázs segíthet az energiaáramlás javításában, így elősegítve az egész test vitalitását.

  4. Ízületi mozgékonyság növelése: Az ízületi mobilizáció és a gyengéd nyújtások javíthatják az ízületek mozgékonyságát és csökkenthetik azok merevségét.

  5. Fájdalomcsillapítás: Az akupresszúra és a masszázs által csökkenthetők az izom- és ízületi fájdalmak, valamint segíthet a krónikus fájdalmak kezelésében.

  6. Csökkenő fáradtság és Ffeszültség: A masszázs relaxáló hatása javíthatja az általános közérzetet, csökkentheti a fáradtságot és növelheti a testi és szellemi frissességet.

  7. Érzelmi jólét: A masszázs hatására az endorfinok felszabadulnak, ami hozzájárulhat az érzelmi jóléthez és boldogságérzethez.

A thai masszázs tehát nemcsak fizikai, hanem mentális és energetikai szinten is számos pozitív hatást gyakorolhat a kezelt személyre.

Szolgáltatások és árak: 

Thai masszázs

60 perc 13 475 Ft
90 perc 19 250 Ft
120 perc 23 000 Ft

Thai aromaolajos masszázs

60 perc 15 400 Ft
90 perc 21 000 Ft
120 perc 25 000 Ft

Thai hát-nyak-fejmasszázs 

30 perc 9 600 Ft
60 perc 14 630 Ft

Thai talpmasszázs 

30 perc 9 600 Ft
60 perc 14 630 Ft

Lávaköves masszázs

60 perc 19 200 Ft
90 perc 25 000 Ft

A thai masszázs szolgáltatás a Healthy Home által valósul meg. Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 560 4758 telefonszámon. 

Nyitvatartás: minden nap 9.00 - 19.00 

Várjuk szeretettel!