HU

Wellness

Szeretne kiszakadni a hétköznapi teendők alól? Néha csak úgy kizárni a világot és elfelejteni mindent?

Akkor jó helyen jár! Élményfürdőnk wellness szolgáltatásai széles körben elérhetők mindenki számára.

Fényterápiás sókabin

Gyógyuljon a himalájai sókristályok erejével! A negatív só ionok megkötik a pozitív töltésű porszemeket, így a tiszta levegő pozitívan hat a légutakra, a légúti megbetegedésekre és többek között az idegfájdalmakra is. Bioenergetikailag pozitívan hat a vesékre, a hormonháztartásra, a vér méregtelenítésére és az öregedési folyamatok lassítására.

A téglák által leadott ionok mennyisége és koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával. A sótéglák természetes színe pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemünkön keresztül jut a szervezetbe, hanem a bőrön át, majd a meridiánokon keresztül, így eljut a sejtekig, ahol megindítja és elősegíti a regenerációs folyamatokat, valamint az anyagcserét.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a sókabinba kizárólag váltócipővel, vagy a cipőre húzható védőpapuccsal lepjenek be! Védőpapucsot a fürdő recepcióján szíveskedjenek kérni!

Szolárium

Fürdőnkben álló és fekvő szolárium szolgálja a barnulni vágyó vendégek igényeit. Az álló szolárium által kibocsátott sugarak a gyönyörű barna bőrszín elősegítése mellett serkentik a hormon-,illetve immunrendszer működését, a faggyútermelődés szabályozását, valamint pozitívan hatnak az ekcémára és a pattanásokra. Hozzájárul a szervezet D-vitamin termeléséhez, mely utóbbiról köztudott, hogy a kalcium csontjainkba való beépülését segíti. Az UV fény tehát a test és a lélek együttes jótevője, persze, ha használatba vételét nem visszük túlzásba. Mint mindenhol, az arany középút a javasolt.

Igénybe vehető a fürdő nyitvatartási idejében.