HU

Gasztronómia

Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink a kikapcsolódásuk alkalmával, az élménymedencék, a szaunapark és az egyéb wellness szolgáltatások mellett az ízélményre is fordítsanak időt. A fürdőnk aulájában található A’la carte étterem és az élménytérben elhelyezkedő önkiszolgáló étterem mind alkalmas arra, hogy energiatartalékjainkat kellően feltöltsük finom ételekkel és italokkal.

Hetente megújuló menüajánlattal várjuk Önöket - lehetőség van az éttermünkben történő fogyasztásra, de kínálunk elviteli lehetőséget is, amennyiben munkahelyükön vagy otthonukban szeretnék ételeinket elfogyasztani! Helyben fogyasztás és elviteli lehetőség 11.30 és 15.00 óra között! 

Állandó helyettesítő menü: Húsleves cérnametélttel, rántott szelet rizzsel vagy natúr szelet rizzsel.

Rendelésfelvétel: +36/94 445-595 (4-es mellék, 09.00 órától)

Happy Hours diákmenü ajánlatunk itt érhető el.

A’ la carte étterem

A fürdő halljában található A’la Carte étterem naponta megújuló menükkel, szezonálisan változó a'la carte étlappal várja vendégeit! Az étlapon szerepelnek a magyar és nemzetközi konyha tradicionális ételei, ezen kívül fellelhetők mediterrán specialitások és őrségi ételek egyaránt. A barátságos hangulatról az étterem melletti tavacska és a zöldellő növények gondoskodnak.

Aktuális étlapunk itt érhető el.

Aktuális itallapunk itt érhető el. 

Szeretettel várjuk betérő vendégeinket és fürdővendégeinket egyaránt!

Önkiszolgáló étterem

A fürdőtérben található önkiszolgáló étterem a frissensülteken át a desszertekig, alkoholos és alkoholmentes italok széles választékával várja vendégeit.

Szaunabár

A szaunaparkban a szauna bár várja a felfrissülésre vágyó vendégeket egy-egy kiadós szaunaszeánsz után. Kávék, sörök és üdítők enyhítik a forróságot. Tegyen pontot az élvezetekre.