HU

Gasztronómia

Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink a kikapcsolódásuk alkalmával, az élménymedencék, a szaunapark és az egyéb wellness szolgáltatások mellett az ízélményre is fordítsanak időt. A fürdőnk aulájában található A’la carte étterem és az élménytérben elhelyezkedő önkiszolgáló étterem mind alkalmas arra, hogy energiatartalékjainkat kellően feltöltsük finom ételekkel és italokkal.

A’ la carte étterem

A fürdő halljában található A’la Carte étterem naponta megújuló menükkel, szezonálisan változó a'la carte étlappal várja vendégeit! Az étlapon szerepelnek a magyar és nemzetközi konyha tradicionális ételei, ezen kívül fellelhetők mediterrán specialitások és őrségi ételek egyaránt. A barátságos hangulatról az étterem melletti tavacska és a zöldellő növények gondoskodnak.

Szeretettel várjuk betérő vendégeinket és fürdővendégeinket egyaránt!

Önkiszolgáló étterem

A fürdőtérben található önkiszolgáló étterem a frissensülteken át a desszertekig, alkoholos és alkoholmentes italok széles választékával várja vendégeit.

Szaunabár

A szaunaparkban a szauna bár várja a felfrissülésre vágyó vendégeket egy-egy kiadós szaunaszeánsz után. Kávék, sörök és üdítők enyhítik a forróságot. Tegyen pontot az élvezetekre.