HU

Masszázs

Adja át magát a kényeztetés élményének. Stresszes, rohanó hétköznapok? Nálunk kipihenheti a fáradalmakat, elfelejtheti a mindennapi gondokat!

Masszázs kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden igényt kielégítsünk, legyen az relaxáció, felfrissítő, átmozgató.

Képzett és tapasztalt masszőreink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő igazi feltöltődést jelentsen és újult erővel térjen vissza a hétköznapokhoz.

Ahogy a mondás is tartja, „ép testben ép lélek”.

Kiemelt ajánlataink

Őrségi gyógyfüves masszázs

Egy igazi tradicionális masszázs az Őrség kapujában. Melegített paraffinolajba mártott herba zsákokkal masszírozva, a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. A gyógynövények természetességében rejlik a gyógyító, nyugtató hatás, amellyel a bőrünket is táplálja.

  • Borsmenta, csalánlevél: frissítő
  • Levendula, citromfű, körömvirág: nyugtató
Ár:
12 500 Ft / 50 perc (teljes test)
7 500 Ft / 25 perc (részmasszázs)
Zöld-arany - Tökmagolajos bőrtápláló gyógyhatású masszázs 

Az igazi tradicionális őrségi tökmagolajjal 

Ugye nektek is megvan az Őrség és a híres-neves őrségi tökmagolaj? Értéke hatalmas és gyógyító ereje még inkább. Most a szentgotthárdi fürdőben a Zöld-Arany névre hallgató masszázson keresztül ti is megtapasztalhatjátok az ikonikus olaj különleges bőrtápláló hatását.  Igazi felüdülés a testnek!

Időtartam:
50 perc

A masszázs 50 percet vesz igénybe.

Ár:
12 900 Ft

További masszázs ajánlataink

Masszázsterápia, melynek alapját a svédmasszázs képezi. Erősebb simítások, gyúrások folyamata. A gyógymasszázs kimondottan a problémás területekre, izomcsoportokra koncentrál. Önnek nincs más dolga, mint ellazulni és élvezni a masszázs gyógyító erejét!

Kombinált gyógymasszázsunk 25 perc hátmasszázst és 25 perc talpmasszázst tartalmaz.

Teljes testen végezve 50 percet vesz igénybe, hátmasszázsként kérhető 25 és 40 perces formában is.
Erőteljes, mélyszöveti masszázs, melynek lényege az izomzat alapos átgyúrása. Testedzés előtt segít bemelegíteni az izmokat, megnövelve azok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget, fokozza a teljesítményt. Sportolás után feloldja az izomfeszülést és megkíméli a sportolót az izomláztól. Az igénybe vett izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra javasolt. Különösen hasznos és jól eső lehet egy kiadós edzés után.

Teljes testen végezve 50 percet, részmasszázsként kérve 25 percet vesz igénybe.
A munkahelyi (és a hétköznapi) stressz és feszültség során megfeszült izomzat feloldására koncentrál. Különösen ajánljuk az irodai, hosszantartó ülőmunkát végzők számára. Szellemileg és testileg egyaránt felfrissít és feltölt energiával.

A masszázs 25 percet vesz igénybe.
A frissítő talpmasszázs a talp és a lábfej teljes területének átmasszírozását foglalja magába. Célja, hogy a nyirok- és vérkeringés serkentésével segítse az anyagcsere folyamatok zavartalan működését, megakadályozza a salakanyagok lerakódását, illetve az igénybevett lábfej és a talp izmait ellazítsa.
Egy igazán pihentető kezelés, a teljes harmónia jegyében. A felmelegített aromaolaj, illetve a simító mozdulatok hatására a test regenerálódását segíti elő. Az illóolajok jótékony hatása nem csak a bőrbe masszírozva tapasztalható, de kellemes illatélményt nyújt a relaxáció során.

  • Levendula: fáradt testnek
  • Borsmenta: frissítő hatású
  • Narancs-fahéj: nyugtató, lazító
  • Szőlőmagolaj: bőrápoló
Teljes testen végezve 50 percet, részmasszázsként kérve 25 percet vesz igénybe.
Simító fogásokkal végzett nyugtató masszázs, magas hatóanyag tartalmú olajjal. Különösen a stresszes, fárasztó hétköznapok feloldására szolgál. Egyaránt segíti ellazítani a testet és az elmét. Az illóolajok jótékony hatása nem csak a bőrbe masszírozva tapasztalható, de kellemes illatélményt nyújt a relaxáció során.

  • Narancs-fahéj
  • Levendula
  • Borsmenta
  • Szőlőmagolaj
Teljes testen végezve 50 percet, részmasszázsként kérve 25 percet vesz igénybe.

Tradícióhoz híven az őrségi méz gyógyító erejét használjuk fel a szervezet méregtelenítéséhez. A felmelegített mézet folyékony állapotban bedolgozzuk a bőrbe, majd ezt szétmasszírozva erős vákuum hatás jön létre, mely segíti a salakanyag távozását a kötőszövetekből. Fájdalomcsillapító, lazító hatású. Elősegíti a bőr feszességét, rugalmasságát. A masszázst a háton végezzük.

A masszázs 25 percet vesz igénybe. 

Tradícióhoz híven az őrségi gyógynövények gyógyító erejét használjuk fel a szervezet méregtelenítéséhez. A masszázst felmelegített, olajos herbazsákokkal végezzük, amelyek gyógyfüvekkel vannak megtöltve. Fájdalomcsillapító, lazító hatású. Elősegíti a bőr feszességét, rugalmasságát. A masszázst a háton végezzük.

Teljes testen végezve 50 percet, részmasszázsként kérve 25 percet vesz igénybe.

Ugye nektek is megvan az Őrség és a híres-neves őrségi tökmagolaj? Értéke hatalmas és gyógyító ereje még inkább. Most a szentgotthárdi fürdőben a Zöld-Arany névre hallgató masszázson keresztül ti is megtapasztalhatják az ikonikus olaj különleges bőrtápláló hatását. 

Teljes testen végezve 50 percet, részmasszázsként kérve 25 percet vesz igénybe.
A legkisebbekre is gondoltunk! A gyermekek a szülőkkel együtt érkezhetnek a masszázsra, igazi családi kikapcsolódás.

Gyermek masszázsunk várja a masszázs iránt érdeklődő gyerkőcöket 8-16 év között. Simogató, lágy mozdulatokkal végzett masszázs, amely javítja a teljesítőképességet, serkenti a kognitív fejlődést.

A masszázs 15 percet vesz igénybe.

Kérjük vendégeinket, hogy paraffin érzékenységüket előre jelezni szíveskedjenek!

Előzetes időpontfoglalás szükséges a recepcio@gotthardfurdo.hu e-mail címen vagy a +36/94/553-553 telefonszámon!