HU

Újabb relaxáló kezelésekkel bővül a szolgáltatási palettánk.

Reflexzónás talpmasszázs

A talpon minden szerv reflexpontja megtalálható. A masszázs során e pontok stimulálásával gyengéd módon harmonizálható a működésük. Ezenkívül a talpmasszázs elősegíti a méreganyagok távozását, pozitívan hat a központi idegrendszerre, vérkeringésre. Kitűnő módszer idegfeszültség oldására, valamint közérzetjavításra.

Migrén fej- és arcmasszázs

A migrénes fejfájás kezelhető és megelőzhető masszázzsal. A kezelés során a nyugati masszázstechnika ötvöződik az akupresszúrával. A migrén masszázs egy olyan speciális masszázstechnika, amelyet terápiás célokra alkalmaznak a migrénes fejfájás enyhítésére. Fontos megjegyezni, hogy a migrén egy komplex neurovaszkuláris zavar, és a masszázs csak egyike lehet a különböző kezelési lehetőségeknek.

  1. Célja a fájdalom csökkentése: A migrén masszázs célja általában a fejfájás enyhítése, valamint a migrénes tünetek, például a hányinger és a fényérzékenység kezelése.

  2. Nyugtató hatások: A masszázs általánosan ismert relaxációs hatással rendelkezik, és segíthet csökkenteni a stresszt és a feszültséget, amelyek gyakran kiválthatják a migrént.

  3. Speciális technikák: A migrén masszázs során a terapeuta olyan speciális technikákat alkalmaz, amelyek a fej, a nyak, a vállak és az arcbőr területére összpontosítanak. Ezek a területek gyakran érintettek a migrénes fájdalom és feszültség szempontjából.

  4. Fizikai és mentális előnyök: A migrén masszázs nemcsak a fizikai fájdalmat csökkentheti, hanem segíthet a mentális kiegyensúlyozottság és relaxáció elérésében is.

  5. Szakemberre van szükség: Fontos, hogy a migrén masszázst képzett és tapasztalt masszőr végezze, aki ismeri a migrénes betegek speciális igényeit és korlátozásait.

  6. Hosszú távú kezelés: A migrén masszázs általában nem kínál tartós gyógyulást, és általában egy hosszú távú kezelési terv része. Más terápiás módszerek, gyógyszerek és életmódbeli változások is szükségesek lehetnek a migrén kezeléséhez.

A kezelésekre előzetes bejelentkezés szükséges:

Kék Madár Masszázsműhely - Kemény Erika masszőr

Tel.: +36 20 224 5308 

E-mail: kemenyerika74@gmail.com